What's your next destination? (GIVEAWAY)

October 08, 2018

"People don’t take trips, trips take people." είπε κάποτε ο John Steinbeck, Αμερικανός συγγραφέας. Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να μην συμφωνήσω μαζί. Τα ταξίδια για μένα είναι κάτι σαν πυρήνας ενέργειας που έρχεται πάντα τη κατάλληλη στιγμή για να σου δώσει ζωντάνια και όρεξη για τη ζωή. Είμαι άνθρωπος που λατρεύω τα ταξίδια κάθε μορφής. Από μια απλή βόλτα στη πόλη, από ένα διήμερο στην εξοχή, μέχρι ένα μακρινό ταξίδι με το αεροπλάνο. Κατ ακρίβεια για μένα ταξίδι μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και μια εμπειρία ζωής που θα σου αφήσει κάτι στο τέλος. Ταξίδι για μένα είναι εκείνο που συμβαίνει καμιά φορά με τις σκέψεις. Ο άνθρωπος μπορεί να ταξιδέψει σε όλο το κόσμο κοιτάζοντας μια εικόνα απ το σπίτι του, μυρίζοντας μια χαρακτηριστική μυρωδιά, ή δοκιμάζοντας ακόμη και ένα φαγητό. Οι αισθήσεις στον άνθρωπο είναι το κλειδί που ξεκλειδώνουν το υποσυνείδητο του και αυτές και μόνο αρκούν για να τον πάνε ένα νοητικό ταξίδι, που καμιά φορά έχει μεγαλύτερη αξία για τη ψυχολογία ενός ανθρώπου.

Τι θα λέγατε αν κάναμε σήμερα ένα τέτοιο ταξίδι μαζί; εγώ, εσείς και συνταξιδιώτης μας η Bioselect;. Δεν θα πείτε όχι, το ξέρω! Ειδικά σήμερα που στο τέλος του άρθρου αυτού, το ταξίδι αυτό θα σας δικαιώσει. Η Βioselect δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις καθώς σε παλιότερο μου άρθρο σας έχω μιλήσει για αυτή. (Πατήστε εδώ για να θυμηθείτε). Αυτή τη φορά όμως, αξίζει να την έχουμε οδηγό στο ταξίδι μας καθώς θα μας πάει όπου εκείνη νομίζει καλύτερα. Στο σημερινό μας ταξίδι λοιπόν κάνουμε check in με τη "Naturals" μια ιδιαίτερη σειρά προϊόντων της Bioselect που σίγουρα ήρθε για να μείνει.

H συλλογή "Naturals" γεννήθηκε στην Ελλάδα, κάπου στη Μεσόγειο για να μας ταξιδέψει μέχρι τις πύλες της Ανατολής. Η Bioselect Naturals εξερευνά τις αρχαίες αγορές της Aνατολής ανακαλύπτοντας βότανα, φρούτα και εξωτικά μπαχάρια που ξυπνούν τις αισθήσεις και τη ψυχή. Αν αυτό από μόνο του δεν είναι ένα ταξίδι τότε τι μπορεί να είναι;. Η σειρά αυτή μπορεί να καλύψει κάθε μας ανάγκη καθώς εμπεριέχονται στη συλλογή διάφορες κρέμες προσώπου και χεριών, είδη καθαρισμού και απολέπισης τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. Η σειρά "Naturals" βέβαια δεν απευθύνεται μόνο στις γυναίκες, καθώς στην ίδια σειρά μπορεί κανείς να βρει ενυδατικές κρέμες για την ανδρική επιδερμίδα και μια ενδιαφέρον γκάμα αφρόλουτρων, λαδιών και γενικά διάφορων λοσιόν για την υγεία και την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Ως άνδρας και ως blog επέλεξα να δοκιμάσω κάποια unisex προϊόντα για να μπορώ να έχω μια σωστή και ολοκληρωμένη άποψη από τη σειρά Naturals, καθώς μέχρι στιγμής είχα την τύχη να δοκιμάσω μόνο τα προϊόντα Organic. Επέλεξα να δοκιμάσω κάποιο από τα αφρόλουτρα της εταιρείας μαζί με το ενυδατικό του γαλάκτωμα, το body mist και ένα απίστευτο Body lotion για το σώμα. Οι μυρωδιές αλλά και οι υφή όλων αυτών βρίσκονται σε μια ισορροπία μεταξύ τους και το κάθε ένα ξεχωριστά αφήνει στο σώμα και μια διαφορετική εμπειρία. Το σημαντικό όμως που ξεχωρίζει στα αφρόλουτρα της σειράς naturals από οποιαδήποτε άλλα του εμπορίου, βρίσκεται στη δομή του και αυτό είναι το γεγονός ότι παράγονται κατά 98%.1 με ΦΥΣΙΚΑ συστατικά και δεν περιέχουν SLES-SLS. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε με τι περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Τα SLES - SLS λοιπόν, είναι άλατα που εμπεριέχονται στα περισσότερα καλλυντικά καθώς έχουν την ιδιότητα να κάνουν αρκετό αφρό στο μπάνιο μας. Μπορεί εμάς να μας φαίνεται ίσως εντυπωσιακό και πιστικό στην χρήση του, αλλά τα άλατα αυτά στον χρόνο φθείρουν το σώμα και με την καθημερινή χρήση προκαλούν ερεθισμούς και ξηρασία σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Η σειρά Naturals της Bioselect είναι σε κάθε περίπτωση ενημερωμένη από ειδικούς επιστήμονες και φροντίζει πέραν από τα "καθαρά" της προϊόντα να μας παρέχει και σύγχρονες επιλογές τόσο στα είδη μπάνιου όσο και στη περιποίηση μας γενικότερα. Ανάμεσα στις σύγχρονες και μοντέρνες τις προτάσεις είναι τα Hair & Body mist που ξεχωρίζουν στο είδος τους καθώς οι συνδυασμοί αρωμάτων τους είναι πρωτόγνωροι για τα δεδομένα των hair/body mists. Δεν νομίζω να έχετε δει ποτέ τον συνδυασμό περγαμόντο με εκχύλισμα από ροζ πιπέρι και κεχριμπάρι! Εδώ λες WOW! Όπως επίσης το άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις για party και εξωτικές εξορμήσεις μιας και αφήνει πίσω του μια δροσερή αίσθηση Pina Colada με τόνους καρύδας και πορτοκαλιού.

Σε αυτό το σημείο δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είστε ακόμη εδώ μαζί μου, ή αν όντως κατάφερα με τη Βioselect να σας ταξιδέψω αλλού. Αν λοιπόν κατάφερα να σας πάω ένα ταξίδι με το νου σε νησιά και σε εξωτικούς προορισμούς, θέλω σιγά σιγά να προσγειώνεστε πίσω, εδώ στη οθόνη του λάπτοπ σας ή του κινητού σας. Ελπίζω να σας έχω εδώ συντονισμένους μαζί μου, γιατί το πραγματικό ταξίδι θα γίνει με την ζωντανή επαφή σας με τη σειρά Νaturals.

Το Euframe λοιπόν σε συνεργασία με τη Bioselect δίνει την ευκαιρία σε τέσσερις (Ω! ναι καλά διαβάσατε) αναγνώστες του blog να κερδίζουν ένα μικρό σετ από την σειρά Naturals έτσι ώστε να κάνουν ένα μικρό πραγματικό ταξίδι αρωμάτων και αισθήσεων μέσα από την δική τους εμπειρία. Οι 4 τυχεροί αναγνώστες του Euframe θα προκύψουν από διαγωνισμό που θα ξεκινήσει από σήμερα στο προσωπικό μου προφίλ στο instagram. μέσα από μια φωτογραφία που θα ανέβει ειδικά για τον διαγωνισμό. Πάτησε ΕΔΩ για να μεταφερθείς στο διαγωνισμό, διάβασε τους όρους συμμετοχής κάτω απο την φωτογραφία του διαγωνισμού και ελπίζω εσύ που διαβάζεις αυτή τη στιγμή το άρθρο μου να είσαι ένας από του τέσσερις νικητές. Εύχομαι το ταξίδι αυτό στη Bioselect να σου ανήκει! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

a Rafflecopter giveaway

You Might Also Like

0 comments


Copyright Theo Michael & Euframe © 2017. All Rights Reserved.