You can't take my batteries out; I'm always on the go

August 31, 2019

Τελευταία μέρα του Αυγούστου, και οι διακοπές πάνε κι έρχονται ακόμη. Είναι εκείνος ο μήνας του χρόνου που η πόλη μοιάζει με μια άλλη. Είναι εκείνη η περίοδος που ο κόσμος εγκαταλείπει για λίγο τη πόλη κάνοντας αυτή να δείχνει κάπως έρημη και μοναχική. Εντάξει βέβαια αυτό δεν είναι πάντα ό,τι χειρότερο. Άλλωστε είμαστε και εμείς που κάποια καλοκαίρια δεν μπορούμε να φύγουμε, αλλά ωστόσο ζούμε την καλοκαιρινή όψη της πόλης και πιστέψτε με, είναι όμορφη και έτσι. Αυτό που σίγουρα απαιτεί το καλοκαίρι είτε πας διακοπές σε κάποιο νησί, είτε φύγεις στο εξωτερικό, είτε μείνεις στη πόλη (καλή ώρα εγώ) είναι να ‘χεις διάθεση για να κάνεις διαφορετικά πράγματα απ΄ ότι κάνεις όλη τη χρονιά, να γευτείς τον ήλιο με κάθε τρόπο, να είσαι ο τύπος που θα αναζητήσει χαλαρές στιγμές με τον εαυτό του ή με φίλους, και φυσικά να ζήσεις το καλοκαίρι μαζεύοντας θετική ενέργεια και δύναμη για τη νέα χρονιά που θα έρθει και θα σε θέλει απαιτητικό και ενεργό στις νέες προκλήσεις που θα σου φέρει.

Κακά τα ψέματα, όλοι μας πάνω κάτω τις ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις έχουμε από το καλοκαίρι. Αφού λοιπόν μιλήσαμε για τις άυλες και πρωτεύων ανάγκες, θα περάσω στα υλικά αγαθά γιατί είμαι ρεαλιστής και καλοκαίρι χωρίς τα απαραίτητα δεν πάω πουθενά. Μη βιάζεστε όμως, δεν θα μιλήσω για ομπρέλες, πετσέτες, αντηλιακά και “σούξου μούξου μανταλάκια” καθώς εγώ θα μείνω στη πόλη και δεν τα έχω ανάγκη αυτά. Αυτό όμως που έχουμε κοινό εμείς που μένουμε το καλοκαίρι στη πόλη με όσους ταξιδεύουν είναι η αγωνία της κάθε μέρας, για το αν θα αντέξει η μπαταρία του κινητού μας καθόλα τη διάρκεια της μέρας για να φωτογραφίζουμε τις καλοκαιρινές μας στιγμές και για να μπορούμε να επικοινωνούμε τα vibes μας μέσα από τα Social Media. Για μένα είναι σημαντικό καθώς όποιοι με ξέρουν δεν αφήνω εύκολα μια ιδιαίτερη στιγμή να μην καταγραφεί φωτογραφικά.

Είμαι σίγουρος πια, ότι ο κάθε ένας από σας, δεν συμβιβάζεται με τη μέση μπαταρία του κινητού του, που μπορεί αργά το απόγευμα να αρχίσει να “σβήνει” σιγά σιγά, και να μας αναγκάζει να περιοριστούμε. Κι αυτό το ξέρω γιατί βλέπω τον κόσμο έξω να κουβαλάει τουλάχιστον ένα power bank μαζί του. Αν στην καθημερινότητα μας, μας βοηθάει ένα power bank, στις διακοπές άραγε τι γίνεται;. Όπως και να’χει, είναι αναγκαίο, αλλά σκεφτείτε τώρα να είστε σε διακοπές να πηγαίνετε παραλία και να έχετε να σκεφτείτε πετσέτες, νερά, αντηλιακά. ομπρέλες και power bank. Σχεδόν βάσανο, όταν ειδικά τα περισσότερα power banks έχουν όγκο, είναι βαριά και έχουν καλώδιο που πολλές φορές το ξεχνάτε στο σπίτι. (Όποιου δεν έτυχε λέει ψέματα).

Προσωπικά επειδή μου αρέσει να ξέρω ότι, οποιαδήποτε στιγμή που θα χρειαστώ το κινητό μου, θα είναι εκεί για να με υποστηρίξει χωρίς πολλά πολλά και χωρίς κάποια διαδικασία φρόντισα να το ψάξω και σήμερα είμαι εδώ να σας παρουσιάσω το δικό μου power bank που διαφέρει από πολλά άλλα. Η εταιρεία OISLE είναι γνωστή ευρέως στο Ασιατικό κοινό καθώς εκεί είναι και η βάση της, αν και με τα προϊόντα της έχει φροντίσει να ταξιδέψει στην Αμερική και τώρα με αργά βήματα στην Ευρώπη. Η OISLE ειδικεύεται στις μπαταρίες και γενικά στην φόρτιση καθημερινών μικρών ή μεγάλων gadgets όπως (Υπολογιστές, κάμερες, tablets, κινητά). Αγόρασα λοιπόν το καινούριο power bank της σειράς MP282X και έπειτα από 2 εβδομάδες χρήσης είμαι σήμερα εδώ για να σας το παρουσιάσω. ( Το review που ακολουθεί δεν είναι χορηγούμενο ).

Αναμφίβολα, αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον σε πρώτο πλάνο ήταν το γεγονός ότι το συγκεκριμένο power bank ενσωματώνεται κατευθείαν πάνω στο κινητό και καθόλα την διάρκεια της φόρτισης του, σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς το κινητό χωρίς παρεμβολές ούτε καλώδια. Γνωρίζω στο εμπόριο ότι υπάρχουν και θήκες για κινητά με ενσωματωμένη μπαταρία αλλά είναι ογκώδεις και κακόγουστες. Συνηθίζεται οι κομψές και όμορφες θήκες κινητών που παρέχουν και ενσωματωμένη μπαταρία να είναι της επωνυμίας του κινητού (πχ Apple) και να κοστίζουν μέχρι και 80 ευρώ. Έτσι εγώ προτίμησα να δοκιμάσω το power bank της OISLE που αρχικά κοστίζει μόνο 30 ευρώ.

Αναλυτικότερα το power bank αυτό να σας πω ότι κυκλοφορεί για τις εταιρείες Apple, Samsung, Nokia και σε όποιο κινητό γενικά που θεωρητικά έχει θύρα μια από τις τρεις αυτές μάρκες. Η εταιρεία έχει φροντίσει να παρέχει πέντε διαφορετικά χρώματα, τα οποία αντιστοιχούν πάνω κάτω και στα κινητά που υπάρχουν στο εμπόριο. Πρόκειται λοιπόν για μια σχεδόν ορθογώνια μικρή πλατφόρμα που εφαρμόζεται στη κάτω θύρα του κινητού και δεν παρεμποδίζει τη χρήση του ούτε περιορίζει τις κινήσεις του χρήστη. Η Αλήθεια είναι ότι σου λύνει τα χέρια και ούτε αναζητάς στην έξοδο σου καλώδια και ούτε καταλαμβάνει χώρο από το τραπέζι της παρέα σου, κάτι το οποίο εμένα κατά καιρούς με ενοχλούσε. Σκεφτείτε λίγο να είστε έξω με παρέα και να βγάλουν από τη τσάντα όλοι τους από ένα κουτί power bank συν τα καλώδια; . Είναι και άβολο και αντιαισθητικό.

Στην δική μου περίπτωση φορτίζει το κινητό μου (Iphone Xs) σχεδόν δυο φορές αν δεν το χρησιμοποιώ ταυτόχρονα. Επίσης κάτι που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι φορτίζεται ασύρματα με τη νέα τεχνολογία που παρέχεται ποια και στα κινητά αν φυσικά έχετε την βάση φόρτισης. Αυτό δηλαδή επιτρέπει το power bank ενώ είναι ήδη πάνω στο κινητό να φορτίζεται, ακουμπώντας το απλά πάνω στη βάση της φόρτισης που θα έμπαινε και το κινητό μόνο του. Σε μια δεύτερη γνώμη οφείλω να ομολογήσω για τα δικά μου γούστα ότι είναι σχετικά πλατύ σαν power bank με την έννοια του ότι το περίμενα λίγο πιο μικρό. Αν μπείτε σε σκέψεις αγοράς, αυτό που θα σας πρότεινα είναι να μην επιλέξετε το λευκό όπως εγώ, καθώς έχει μια ιδιαίτερη υφή το υλικό του και έχω την εντύπωση ότι θα έχει σύντομα σημάδια από λεκέδες. Τέλος, αν θέλετε να είμαι ειλικρινείς και να σας πω κάποιο μικρό (γιατί μόνο μικρό θα ήταν)αρνητικό, είναι το γεγονός ότι θα το ήθελα σίγουρα πιο διακριτικό. Κατ’ άλλα όμως δυο εβδομάδες που το χρησιμοποιώ με έχει δικαιώσει σαν αγορά καθώς δεν έχει πέσει το κινητό μου πότε κάτω από 20% μπαταρία.

Κάπως έτσι λοιπόν φίλοι μου, εγώ έχω το κινητό αποίκων σε κάθε μου αποστολή, ή και σε κάθε μου εξόρμηση. Άλλωστε θα ήταν ντροπή για κάποιον φωτογράφο να μην μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταγράψει την οποιαδήποτε στιγμή. Εν κατακλείδι, γι’αυτους που ίσως να μη ενδιαφέρονται για τη μπαταρία του κινητού τους αλλά πιο πολύ για την εμφάνιση του, θα σας πρότεινα σε αυτό το άρθρο να ρίξετε μια ματιά στη HANOGRAM, μια εταιρεία στο εξωτερικό που διαθέτει πολύ ιδιαίτερα σχέδια και προτάσεις για το κινητό αλλά αυτό που την καθιστά περισσότερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις μια θήκη για το κινητό σου όπου μπορείς να έχεις αποτυπωμένο είτε το όνομα σου, είτε κάτι που σε χαρακτηρίζει και σε κάνει ιδιαίτερο. Όπως για παράδειγμα την δική μου θήκη (που θα δείτε στο τέλος του άρθρου φωτογραφίες)όπου η εταιρεία μου έστειλε μια όμορφη θήκη με το όνομα του blog.

Κάπου εδώ θα βάλουμε μαζί μια τελεία, και θα ετοιμάσουμε βαλίτσες εμείς οι τελευταίοι (ναι γιατί όχι και εγώ) γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμη ανάμεσα μας και οι λαοί της Μεσογείου ξέρουν πολύ καλά ότι καλοκαίρι σημαίνει και Σεμπτέβριος, και θα το ζήσουμε μέχρι να πέσουν τα πρώτα πρωτοβρόχεια άμα χρειαστεί. Θα πάμε λοιπόν και εμείς κάπου διακοπές, και θα πάμε με φουλ ενέργεια, όμορφη διάθεση και θα γυρίσουμε με πολλές φωτογραφίες που θα ανταλλάξουμε προσωπικά και δημόσια.

It’s August and vacations are all around us. August is the month that makes big cities deserted and very different than the rest of the year. Actually, this fact is not necessarily bad for everyone. For example for me, because this summer I have some project to complete so I will be spending it in the city. The secret to having a great summer wether you are in the city or in an island, is to enjoy the sunlight and to have relaxing moments by yourself. We are gathering positive energy and strength for the new season. Well, to be honest, we all have the same needs and demands from summer. So after talking about the primary needs, I will move on to material needs because I’m realistic and I know that, after all, accessories and gadgets leave an impression. The thing in common that I have with people that will travel somewhere for the summer is the daily anxiety if our phone battery will keep on for many hours during the day to photograph our summer moments and be able to share our vibes on social media.

I’m sure that all of you do not compromise when it comes to the power bank of your phone. Most smartphones run out of battery around late in the afternoon. I know this because I see the people outside carrying at least one power bank with them. If a power bank helps us in our daily lives, what about during vacation? It is necessary but think about going on vacation to the beach and having to take towels, sunscreen, umbrellas and… a power bank. Unfortunately, most power banks are bulky, heavy and have a cord that you often forget at home. Personally, I like to know that my phone will be there, charged and ready to use, anytime I need it during the day. So today, I am here to present you my new power bank that is different from many others. OISLE is a brand name which is famous in Asia which is the base of the company. OISLE specializes in batteries and generally charging everyday small or large gadgets such as laptops, cameras, tablets, smartphones. So I bought the new MP282X power bank and after 2 weeks of using I am here today to present it to you. (The following review is not sponsored).

I chose this power bank because it adapts directly on the mobile and allows you to use the phone without interference or annoying cables. I know that there are some phone cases with a built-in battery but they are bulky and usually have an ugly design. The original and beautiful phone cases that come with built-in battery are made by Apple and cost 80 euros. Personally, I preferred to try OISLE power bank which costs only 30 euros.

This power bank is available for Apple, Samsung, Nokia and any smartphone of one of these three brands. Oisle has five different colours, which are the colours that most smartphones have as well, like Black, Space grey, white, red, and light blue. It is a rectangular small platform that is applied to the bottom part of the mobile and doesn't cause any problem while you're using the phone and doesn't restrict your movements. The truth is that it sets your hands free because you're not dealing with cables anymore and it doesn't even take up space on a table, which bothered me. It charges my smartphone (iPhone Xs) almost twice if I don't use it at the same time. It also charges wirelessly with the new technology that is provided on mobiles too if you naturally have the charging base. That's why it allows the power bank to be charged while it is already on the phone. Well now, an extra info. I have to tell you that it is relatively wide as a power bank, I expected it a little smaller. If you are thinking to buy one, I would recommend you to not choose the white colour because it has a strange texture and may leave stain marks in the future. If I find anything negative it is the fact that I would prefer it to be a bit more elegant as a product but on the other side, two weeks now that I've been using it has satisfied me as a buyer, since my phone hasn't dropped below 20% battery life.

So, my friends, my phone is always with 100% battery now. After all, it would be a shame for a photographer to not be able to take a photo at any time in the city. Finally for those who are not interested in the battery of their mobile, but more about style, I would suggest to take a look at HANOGRAM. A company that has some beautiful suggestions for smartphones. But there is a small tip here that makes it more interesting. Hanogram gives you the opportunity to choose a case for your mobile and then you can have either your name imprinted or something that characterizes and makes you special. For example on my case that you see in the photos below, it is written the name of my blog: Euframe Here we will put together a full stop, and prepare some bag (yes and me, why not) because Summer is out there, waiting for us to live it with energy, beautiful mood and many photos we will exchange either in person or in public.

🎥 CHECK MY VIDEO PREVIEW AND LIKE MY PAGE [EUFRAME] ON FACEBOOK:

●Αν σας αρεσε το review μου αλλά κι η πρόταση μου, θα βρείτε το powerbank στα πιο κάτω online shop. ●If you like my review for this brand, you can find it at online shops below:

You Might Also Like

0 comments


Copyright Theo Michael & Euframe © 2017. All Rights Reserved.